16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFată de 13 ani, răpită și violată de un necunoscut

Fată de 13 ani, răpită și violată de un necunoscut

O fată, de 13 ani, din județul Brăila, a fost răpită, violată și bătută de un individ, de 22 de ani, din Vaslui, iar calvarul a început după ce verișoara ei a intrat în vorbă cu tânărul pe TikTok, informează Ziare.com.

Băiatul a cunoscut-o pe TikTok pe verișoara victimei, în vârstă de 18 ani, iar cei doi au stabilit să se întâlnească. Vasluianul din localitatea Băcani a pornit spre Scorțaru Nou, județul Brăila, însă acolo a găsit-o doar pe verișoara fetei, în vârstă de 13 ani.

Ajutat de un prieten cu care venise, a luat-o cu forța pe minoră, a băgat-o în mașină și a plecat spre Băcani. Ajuns la domiciliul său din județul Vaslui, bărbatul a violat minora ore întregi, însă fata a profitat la un moment dat de neatenția agresorului și a sunat-o pe mama sa, povestindu-i calvarul prin care trece.

Mama fetei a sunat la 112, iar operatorii au reușit să intre în legătură cu minora și i-au dat indicații importante până la sosirea echipajelor de poliție, copila baricadându-se într-o încăpere.

„La data de 23 noiembrie, la ora 17.37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani din județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Rurală au stabilit că, la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, a declarat Mădălina Popa, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS