3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate120 de morți și 100 de răniți la Seul, după o busculadă de proporții de Halloween

120 de morți și 100 de răniți la Seul, după o busculadă de proporții de Halloween

Peste 120 de persoane au murit la Seul în urma unei busculade în care a fost antrenată o mulțime uriașă de oameni care veniseră să petreacă primul Halloween fără restricții, după trei ani de pandemie. Tragedia a avut loc într-o zonă celebră pentru viața de noapte din capitala Coreei de Sud, informează BBC, citat de digi24.ro.  

Bilanțul deceselor a crescut de la 59 la 120 în ultima oră, iar presa locală vorbește despre 100 de răniți, potrivit agenției sud-coreene Yonhap. 74 de persoane au fost duse la spital și au fost confirmate acolo ca decedate, iar 46 de persoane au murit pe loc. Bilanțul morților ar putea crește și mai mult, deoarece se pare că mulți dintre cei răniți au fost duși la spital în stop cardiac.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 22.20 (13.20 GMT), când un mare număr de oameni au căzut unii peste alții pe o stradă îngustă în timpul evenimentelor de Halloween, a precizat un reprezentant al pompierilor. Mai mulți cetățeni străini se numără printre cei transferaţi la spitalele din apropiere, potrivit Agerpres.

Citește întreg articolul pe digi24.ro.

Citește și: VIDEO Accident cu cinci victime, printre care trei copii, pe DEx Craiova-Pitești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS