11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO Accident cu cinci victime, printre care trei copii, pe DEx Craiova-Pitești

VIDEO Accident cu cinci victime, printre care trei copii, pe DEx Craiova-Pitești

Cinci persoane, printre care trei copii, au fost rănite în timpul unui accident care a avut loc, în această seară, pe Drumul Expres Craiova-Pitești.

„În urma accidentului produs pe Drumul Expres 12, au rezultat cinci victime, doi adulți și trei copii, toate victimele erau conștiente și cooperante și au fost transportate la CU Balș. La fața locului au acționat echipaje SMURD Balș și Slatina, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Slatina și o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare. De asemenea, au intervenit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 43 de ani, din București, a rămas încarcerat și a fost extras cu ajutorul accesoriilor specific“, au transmis pompierii din Olt.

Șoferii sunt din Craiova și din București

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe breteaua de acces a Drumului Expres 12 (DEx12), la intrarea în oraşul Balş.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Bucureşti şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj”, a transmis IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului, în vârstă de 43 de ani, urmează a-i fi recoltate mostre biologice de sânge la unitatea spitalicească.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continup cercetările.

UPDATE: Cele cinci victime implicate în accident au fost transferate la UPU Slatina. Tatăl politraumatizat, iar mama și cei trei copii fără rani sau traumatisme care să le pună viața în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS