3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânără ucisă de un prieten pe care l-a bătut la un meci de baschet

Tânără ucisă de un prieten pe care l-a bătut la un meci de baschet

O tânără din orașul american Dallas a fost împușcată de amicul ei după ce aceasta l-a bătut la un meci de baschet. Poliția a declarat că nu au fost făcute arestări, iar ancheta este în curs de desfășurare, informează Observatornews.

Potrivit familiei victimei Asia Womack, aceasta a fost împușcată după ce și-a bătut un prieten la un meci de baschet. Autorităţile au fost chemate la faţa locului în urma unui apel de urgenţă. Au găsit-o pe tânăra de 21 de ani zăcând într-o baltă de sânge, pe stradă, cu mai multe răni împuşcate. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit mai târziu din cauza leziunilor grave, relatează Mirror.

După meci, bărbatul și-a luat copiii și fratele și a plecat acasă, apoi s-a întors în parc și a ucis-o

Andrea Womack, mama victimei, a declarat că fiica ei a fost ucisă după ce a jucat un meci de baschet, într-un parc. Asia și-ar fi învins prietenul contra căruia concura, iar acesta a devenit jenat de situație. 

 „Ar fi trebuit să-i fie prieten Asiei. Au mâncat împreună la aceeași masă, a avut grijă de el, iar el a ucis-o”, a declarat mama tinerei.

Familia Asiei a spus că, după meci, bărbatul și-a luat copiii și fratele și a plecat acasă, apoi s-a întors în parc, unde a împușcat-o pe tânără de cinci ori. 

„Pe 3 octombrie 2022, la aproximativ 19.40, poliția din Dallas a fost chemată în blocul 4100 din Hamilton Avenue, după ce a fost sesizată o crimă. La sosirea polițiștilor, au găsit-o pe Asia Womack, în vârstă de 21 de ani, pe trotuar cu multiple răni de armă. Tânăra a fost dusă la un spital din zonă, unde a murit. Ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Dallas.

Până acum nu au fost făcute arestări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS