19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniţi după ce o maşină a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, la Vaslui

Patru răniţi după ce o maşină a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, la Vaslui

Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital în urma unui accident petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, în comuna Muntenii de Sus, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane şi care, în încercarea de a evita un pieton, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în afara drumului.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 24, în localitatea Muntenii de Sus, în zona Piscină. La faţa locului au fost deplasate şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile. Victimele nu erau încarcerate.

Până la sosirea pompierilor, persoanele implicate în accident au fost evacuate de ceilalţi participanţi la trafic.

Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost evaluate, patru dintre acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Victimele accidentului prezentau plăgi deschise, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale şi alte politraumatisme în urma unui accident rutier. Cea de-a cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS