20.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn băieţel de un an şi două luni s-a înecat într-un pârâu

Un băieţel de un an şi două luni s-a înecat într-un pârâu

Un băiat în vârstă de un an şi două luni, dispărut de la domiciliu, duminică după-amiază, a fost găsit decedat într-un pârâu, la aproximativ 500 de metri de casă, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, mama copilului le-a declarat autorităţilor că a constatat dispariţia acestuia în jurul orei 17,30, iar băieţelul a fost mai întâi căutat de membrii familiei, după care incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112.

„În această seară, la numărul de urgenţă 112, a fost anunţată dispariţia de acasă, din localitatea Fruntişeni, a unui copil de sex masculin în vârstă de un an şi două luni. Mama copilului a spus că a constatat dispariţia lui în jurul orei 17.30.

Iniţial copilul a fost căutat de familie şi abia ulterior au fost alertate autorităţile.

La căutări au participat poliţişti şi pompieri, iar SAJ Vaslui a participat cu două ambulanţe tip B2 şi C2.

Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20.50, la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de peste o oră, fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul”, a precizat Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS