24.6 C
Craiova
marți, 9 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateTânăr reţinut după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis

Tânăr reţinut după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Oradea a fost prins în repetate rânduri, în ultimele luni, conducând fără a avea permis pentru nicio categorie de autovehicule. După ce au constatat că el este cercetat în alte două dosare penale, poliţiştii au emis mandat de reţinere pe numele lui, informează News.ro.

Orădeanul a fost prins, în cursul lunilor iulie şi septembrie 2021, în timp ce conducea fără a deţine permis, pe raza municipiului Oradea. În fiecare dintre cele două cazuri, poliţiştii au deschis pe numele său dosar penal.

Dosarul a fost trimis în procurorilor în luna ianuarie a acestui an cu propunere de trimitere în judecată. Cu toate acestea, bărbatul a continuat să şofeze.

Luni, el a fost din nou prins conducând un autoturism pe o stradă din Oradea, informează marţi IPJ Bihor.

De data aceasta, poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În cursul zilei de marţi, el va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea în vederea dispunerii de măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS