23.6 C
Craiova
duminică, 26 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitateFostul principe Nicolae al României și soția sa au devenit părinții unui băiețel

Fostul principe Nicolae al României și soția sa au devenit părinții unui băiețel

Fostul principe Nicolae al României a anunţat vineri după-masă naşterea celui de-al doilea copil al său, un băiat, care a fost numit Mihai, informează News.ro.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă”, a scris pe Facebook fostul principe. 

„Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentur poporul român, reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti acum 30 de ani, după 45 de ani de exil”, a precizat acesta în comunicat, mulţumind pentru recunoştinţă românilor şi personalului medical. 

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Fostul principe a devenit tată pentru prima dată în 2020. Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sunday Times: Prințul Charles a acceptat o valiză cu...

Prințul Charles a acceptat o valiză cu un milion...

ȘTIRI GdS