12.3 C
Craiova
luni, 3 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateCele două femei care au plătit ca soțul uneia să fie omorât, arestate preventiv

Cele două femei care au plătit ca soțul uneia să fie omorât, arestate preventiv

Cele două femei din comuna bihoreană Șimian care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai ca să-l ucidă pe soţul uneia dintre ele au fost arestate preventiv, joi seară, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, relatează ebihoreanul.ro

Măsura, care încă nu este definitivă, a fost dispusă pentru 30 de zile pe numele celor două: Venkli Tünde și Ruba Annamária. Tot pentru o perioadă de 30 de zile a fost arestat şi asasinul, Nagy Ioan.

Potrivit portalului instanţei, măsura a fost dispusă la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, în cazul lui Venkli Tünde pentru instigare la violenţă în familie, sub forma omorului calificat, iar în cazul lui Ruba Annamária şi al lui Nagy Ioan s-a reţinut acuzaţia de omor calificat.

Cei trei au fost reprezentaţi în faţa judecătorului de avocaţi din oficiu şi nu au cerut respingerea propunerii de arest prevenitv.

Verdictul Tribunalului Bihor nu este definitiv, putând fi contestat în termen de 48 de ore de la comunicare, la Curtea de Apel Oradea.

După cum a dezvăluit BIHOREANUL, Venkli Tünde şi Ruba Annamária sunt acuzate că au pus la cale uciderea lui Venkli István, soţul celei dintâi şi verişor al celei din urmă. Se pare că la mijloc ar fi stat faptul că cele două femei aveau o relație amoroasă. Femeile i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, Nagy Ioan, ca să ducă la îndeplinire planul, bărbatul fiind cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe.

Crima a fost comisă în seara de 18 decembrie 2021, când Venkli István a fost chemat de iubita soţiei sale la marginea unei păduri de lângă Şimian, unde Nagy l-a lovit cu toporul în cap, iar ulterior atât el, cât şi Ruba l-au înjunghiat de mai multe ori. Cadavrul a fost urcat, apoi, în maşină și transportat pe un câmp de lângă Valea lui Mihai, unde a fost îngropat. Pe 21 decembrie, Venkli István a fost dat dispărut la poliţie chiar de soţia sa, relatează ebihoreanul.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS