25.1 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Dănuţ Aelenei a demisionat din AUR după ce ar fi fost ameninţat cu moartea

Deputatul Dănuţ Aelenei a demisionat din AUR după ce ar fi fost ameninţat cu moartea

Deputatul Dănuţ Aelenei a anunţat, marţi, că demisionează din grupul parlamentar al AUR şi îşi va desfăşura activitatea ca neafiliat, cerând, totodată, protecţia instituţiilor de specialitate pentru că „a fost ameninţat”, informează Agerpres.

„Nu poţi să conduci o ţară, domnule Simion, dacă în interiorul partidului tău faci lucruri ilegale şi nestatutare.

La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid. (…)

În ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astăzi, asupra mea şi soţiei a avut loc o încercare de atentat pentru care am dovezi.

Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore. (…) Din acest moment, îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa”, a declarat Aelenei, în plenul Camerei Deputaţilor.

Dănuţ Aelenei a candidat la preşedinţia AUR la congresul extraordinar care a avut loc duminica trecută. George Simion a fost ales preşedinte al AUR. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS