12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAeroportul Henri Coandă anunţă aglomerări pe fluxurile de pasageri

Aeroportul Henri Coandă anunţă aglomerări pe fluxurile de pasageri

Traficul de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă a înregistrat, în ultimele zile, o creştere de peste 40-50% faţă de cel planificat, din cauza crizei din Ucraina, apărând, în anumite momente ale zilei, aglomerări pe fluxurile de sosiri şi plecări, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

În aceste condiţii, reprezentanţii CNAB arată că, pentru asigurarea condiţiilor pentru ca toţi pasagerii care urmează să călătorească să se îmbarce la timp şi în siguranţă, aceştia trebuie să se prezinte din timp la aeroport, respectiv cu 2,5 – 3 ore înainte de ora decolării.

„S-au luat măsuri de suplimentare a activităţii pe fluxuri“

„Precizăm că s-au luat măsuri de suplimentare a activităţii pe fluxuri. Totuşi, în condiţiile unui număr tot mai mare de refugiaţi şi repatriaţi care tranzitează aeroportul, fapt ce implică fluxuri dedicate acestora pentru respectarea siguranţei şi securităţii tuturor pasagerilor, se produc şi se vor mai produce, temporar, aglomerări. Facem pe această cale apel la pasageri şi însoţitorii acestora să dea dovadă de calm şi înţelegere în această situaţie specială generată de conflictul armat din ţara vecină”, potrivit comunicatului CNAB.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS