9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Preşedintele Iohannis şi secretarul general al NATO au ajuns la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

(VIDEO) Preşedintele Iohannis şi secretarul general al NATO au ajuns la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

-

Preşedintele Klaus Iohannis şi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, au ajuns, vineri, la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cei doi oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, se vor întâlni cu militarii dislocaţi la bază şi vor susţine o conferinţă de presă comună. Secretarul general al NATO efectuează vizita în România la invitaţia preşedintelui Iohannis, conform Agerpres.

NATO reprezintă cea mai solidă garanție de securitate pentru România

Preşdintele a afirmat că NATO reprezintă cea mai solidă garanție de securitate pentru România, ultimele decizii ale SUA și Franței de a asigura o prezență militară concretă în țara noastră fiind „un semnal ferm de coerență și consistență a solidarității euro-atlantice”.

Săptămâna trecută, Pentagonul a anunţat că 1.000 de militari americani vor fi repoziţionaţi din Germania în România. Primul convoi cu tehnică militară al detaşamentului SUA a ajuns la baza de la Mihail Kogălniceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:26

Tablă luată de vânt de pe o casă nelocuită...

Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu...

ȘTIRI GdS