10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcubinul femeii care a fost găsită moartă pe un câmp din Prahova a fost reţinut

Concubinul femeii care a fost găsită moartă pe un câmp din Prahova a fost reţinut

Concubinul femeii al cărei trup neînsufleţit a fost găsit, miercuri, pe un teren din zona oraşului prahovean Slănic, având semne de violenţă, a fost reţinut. El este acuzat de ucidere din culpă şi violenţă în familie, informează News.ro.

Poliţiştii prahoveni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a concubinului femeii, de 46 de ani, al cărei cadavru a fost descoperit, miercuri, pe un teren din oraşul Slănic. 

Primele date din anchetă arată că femeia, care a fost bătută, a murit după ce a plecat de acasă.

Necropsia va stabili dacă există legătură de cauzalitate între loviturile primite şi moartea acesteia. 

Bărbatul este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă şi violenţă în familie. Poliţiştii consideră în continuare decesul femeii ca fiind moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, de o persoană care a anunţat poliţia.

„La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani, iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice. Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia ar fi avut un conflict cu concubinul, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată, în apropierea locuinţei sale”, a transmis miercuri IPJ Prahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS