13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR, licitaţie de 4,2 miliarde lei pentru lucrări de întreţinere a infrastructurii feroviare

CFR, licitaţie de 4,2 miliarde lei pentru lucrări de întreţinere a infrastructurii feroviare

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” a lansat licitaţia de 4,2 miliarde lei pentru lucrări de întreţinere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, pe o lungime de maximum 1.461 km din reţeaua feroviară.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a lansat licitaţia pentru lucrări de întreţinere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, pe o lungime de maximum 1.461 km din reţeaua feroviară, lucrări care au drept scop readucerea liniilor în parametri proiectaţi şi circulaţia trenurilor cu vitezele iniţiale de maximum 120 km/h”, potrivit unui comunicat al CFR.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru, împărţit în 8 loturi, este de minimum 1.001.483.640 lei fără TVA şi de maximum 4.216.621.320 de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani

Acordurile-cadru, aferente celor opt sucursale regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa), se vor derula pe o perioadă de 4 ani şi au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate).

Lucrările de întreţinere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii şi realizarea căii fără joante, care se vor executa pe o lungime de 1.461 km de cale ferată, au ca obiectiv aducerea liniei în parametri proiectaţi pentru viteza maximă de circulaţie de 120 km/oră.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 martie 2022

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 martie 2022, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.00.

Anunţul de participare cu nr. CN1038900/02.02.2022 este disponibil în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS