14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCâine salvat de pompierii din Deva dintr-un puț adânc de 12 metri

Câine salvat de pompierii din Deva dintr-un puț adânc de 12 metri

Un câine care a căzut într-un puţ adânc de 12 metri a fost salvat, joi, de un echipaj al pompierilor din Deva, unul dintre militari coborând în fântână şi reuşind să scoată la suprafaţă animalul, a informat ISU Hunedoara, citat de Agerpres.

Pompierii au fost chemaţi în ajutor de stăpânul câinelui, printr-un apel la 112, bărbatul relatând că incidentul s-a petrecut pe un câmp din apropierea localităţii Cristur, un sat din vecinătatea municipiului Deva.

Echipajul de intervenţie a fost format din cinci subofiţeri, dintre care doi specializaţi în alpinism. Până la locul în care se afla căţelul, pompierii au transportat echipamentele necesare pe jos, mai mult de o jumătate de kilometru, deoarece accesul cu autospeciala nu era posibil.

„Unul dintre alpinişti a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi, împreună cu căţelul. Stăpânul acestuia a fost încântat de promptitudinea intervenţiei pompierilor, iar căţeluşul s-a bucurat de îmbrăţişările salvatorilor săi”, precizează ISU Hunedoara.

Pompierii din judeţul Hunedoara au mai participat la astfel de acţiuni, salvând de la moarte diverse animale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS