7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferii STB au renunţat la grevă după cinci zile

Şoferii STB au renunţat la grevă după cinci zile

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au suspendat acţiunea de protest şi au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat, informează Digi24.

Aproape 1.400 de autobuze, troleibuze și tramvaie circulă în București, după cinci zile de grevă.

Susendarea protestului a fost anunțată de sindicat marți dimineață, după ora de începere a programului.

Decizia a venit după ce luni seară o rundă de negocieri purtate la Primăria Capitalei s-a încheiat fără vreun acord. Peste noapte, însă, sindicaliștii au ajuns la concluzia că au motive să renunțe la greva care a lăsat Capitala fără transport public de suprafață. 

„Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru şi impactul asupra cetăţenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuţie cu membri Consiliului de Administraţie care au promis că analizează doleanţele salariaţilor în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuţie la Palatul Parlamentului cu o delegaţie parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou şi autobază, celelalte entităţi, iar salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea lucrului”, a anunţat marţi Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti.

Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti va continua demersurile pentru ca problemele șoferilor STB să fie rezolvate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS