16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul general al Tarom, Cătălin Radu Prunariu, și-a dat demisia

Directorul general al Tarom, Cătălin Radu Prunariu, și-a dat demisia

Cătălin Radu Prunariu şi-a dat demisia din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale, transmite Compania Națională de Transporturi Aeriene Române Tarom. Prunariu a fost numit în iunie 2021, fiind unul din ultimii conducători ai companiilor din subordinea Transporturilor rămași încă în funcție după plecarea de la minister a lui Cătălin Drulă, scrie Hotnews.

Cătălin Radu Prunariu a fost numit director general al Tarom în iunie 2021, în timpul mandatului lui Cătălin Drulă la Ministerul Transporturilor. Prunariu a lucrat în Tarom încă din 2009, ocupând pe rând posturi de copilot, pilot comandant, instructor și examinator, precum și director operațiuni zbor.

Acesta a rămas printre ultimii directori din subordinea Transporturilor care încă nu fuseseră schimbați după schimbarea guvernării și plecării lui Drulă de la minister.

„Ținând cont de complexitatea activităților, dar și pentru a exista o continuitate în demersurile începute de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General pe domnul Mihăiță URSU, membru CA și fost Director General al TAROM în perioada iunie 2020 – iunie 2021”, anunță compania.

Conform propriului CV de pe site-ul Tarom, Mihăiță Ursu a fost din iunie 2021 și până în prezent CEO al companiei Lifestyle Pharma SRL, în paralel cu funcția de administrator al Tarom.

În perioada iunie 2020 – iunie 2021 Ursu a fost director general al Tarom, iar între februarie și iunie 2020 a fost membru în consiliul de administrație al Poștei Române, în paralel cu CA-ul de la Tarom (martie-iulie 2020).

În trecut, acesta a fost director de vânzări în diferite firme, precum BRAVO EUROPA SRL (producător de sisteme complete de acoperisuri din tablă), IMPRO SRL (producător de sisteme complete de acoperisuri și de panouri termoizolante) sau MARCEGAGLIA ROMANIA SRL, SC TERAPLAST SA, SC AUSTROTHERM COM SRL ș.a.

Mihăiță Ursu a absolvit Universitatea Tehnică București, profilul înginerie la Facultatea de Geodezie, și a făcut și Colegiul Național de Apărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS