11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiber la bilete spre Paris şi Bruxelles, după ce site-ul Wizz Air le arăta epuizate

Liber la bilete spre Paris şi Bruxelles, după ce site-ul Wizz Air le arăta epuizate

Wizz Air a anunţat, marţi, 21 decembrie, reintroducerea unor zboruri de la Craiova, care fuseseră suspendate. Este vorba despre destinaţiile: Paris, Bruxelles şi Barcelona. Reprezentanţii companiei aeriene au spus că cele trei zboruri vor debuta pe 30 august către Barcelona, 31 august către Paris Beauvais-Tille și 29 august către Bruxelles S. Charleroi.

Însă, miercuri dimineaţa, pe 22 decembrie, pe site-ul Wizz Air apăreau epuizate toate biletele de anul viitor către Paris şi Bruxelles. Orice dată de zbor căutai, toate bilete apăreau „sold out“. „Am fost bucuroasă să aflu că se reintroduc aceste destinaţii, însă când am vrut să rezerv un bilet spre Paris am avut marea dezamăgire să descopăr că biletele erau deja epuizate. Chiar aşteptam de multă vreme să apară din nou aceste zboruri. Este mult mai simplu să plecăm din oraşul nostru“, a spus o tânără.
Pentru Barcelona, miercuri de dimineaţă, erau bilete disponibile chiar şi pentru prima zi de zbor, pe 30 august. Preţul pentru biletul dus era de 349 de lei, iar pentru retur, pe 3 septembrie spre exemplu, preţul unui bilet era de 199 de lei.

A fost o eroare

GdS a sesizat această situaţie către Wizz Air, iar reprezentanţii companiei aeriene au spus că, cel mai probabil, este o eroare a site-ului şi că vor face verificări. Apoi, în jurul orei 12.30, au confirmat. „Este vorba despre o eroare a site-ului , care a fost între timp remediată“, au declarat reprezentanţii Wizz Air, pentru GdS. Biletele au reapărut disponibile pe site şi se poate face rezervare pentru bilete atât pentru Bruxelles, cât şi pentru Paris.

Cu câţi bani poţi ajunge la Paris

Un bilet de la Craiova spre Paris, în prima zi de zbor este 349 de lei dus. Dacă vrei să te întorci pe 4 septembrie, în prima zi de retur, vei plăti 249 de lei. Aşadar, cu 598 de lei îţi poţi asigura drumul spre Paris şi înapoi. Pentru zborurile de plecare din Craiova, preţurile se menţin la 349 de lei pentru orice zi. Însă, dacă îţi plănuieşti vacanţa astfel încât să te întorci pe 2 octombrie, vei plăti doar 69 de lei pe biletul de avion. Ultima zi disponibilă pe site-ul Wizz Air, pentru rezervările de bilete pentru Paris este, deocamdată, 26 octombrie 2022. Aşadar, se pot face rezervări pentru o perioadă de mai puţin de două luni ale anului viitor. Zborurile către capitala Franţei vor avea loc în zilele de miercuri şi duminică.

Cât costă biletele spre Barcelona şi Bruxelles

Pentru zborurile spre Bruxelles, preţurile sunt mai mari. Preţul unui bilet dus era ieri 439 de lei, în oricare dintre zilele disponibile pe site, până pe 28 octombrie 2022. Pentru biletele de întoarcere preţurile pornesc de la 99 de lei. Zborurile vor fi operate în zilele de luni şi vineri.
Pentru zborul Craiova-Barcelona, preţul era miercuri 349 de lei. Dacă te întorci cu oricare dintre zborurile de pe 11 p’nă pe 29 octombrie, preţul biletului Barcelona-Craiova pote fi cumpărat cu doar 69 de lei. 29 octombrie este şi ultima zi disponibilă, deocamdată, pentru rezervarea biletelor către Barcelona. Spre această destinaţie din Spania, zborurile vor fi în zilele de marţi şi sâmbătă.

Craiovenii îşi doresc şi alte destinaţii de pe Aeroportul din Craiova

Imediat după ce Aeroportul Internaţional din Craiova a făcut anunţul reintroducerii celor trei curse aeriene, pe pagina de Facebook, mulţi craioveni au comentat solicitând şi alte destinaţii care car vrea să fie introduse. Valencia era cea mai solicitată destinaţie. Pe lista doritorilor s-au mai aflat destinaţii precum Dublin, Frankfurt, Liverpool sau Zaragoza. Cu toate acestea, mulţi s-au arătat foarte mulţumiţi de cursele spre Paris sau Bruxelles.

Citeşte şi: Român condamnat în Anglia, pierdut de poliţişti pe aeroportul din Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS