21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a furat telefonul angajatului unui magazin în timp ce făcea cumpărături cu familia

Un bărbat a furat telefonul angajatului unui magazin în timp ce făcea cumpărături cu familia

Un tânăr din Cluj a fost surprins furând telefonul angajatului unui supermarket din oraşul Cluj-Napoca, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de soţie şi cei doi copii ai lor, informează Observatornews.

Un bărbat, tatăl a doi copii, a fost surprins de camerele de luat vederi cum fura un telefon din magazinul Carrefour din cartierul clujean Mănăștur, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de familie.

Luni, 20 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au derulat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările au fost demarate în baza unei sesizări privind sustragerea unui telefon mobil din interiorul unei societăți comerciale.

Investigațiile sunt continuate de polițiști în vederea recuperării prejudiciului cauzat, identificării faptuitorului și tragerii la răspundere penală a acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS