6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraioveanca Bryana Holingher, în finala X Factor România

Craioveanca Bryana Holingher, în finala X Factor România

Bryana Holingher are 14 ani și o voce puternică care a uimit juriul X Factor România, dar și o țară întreagă. Este elevă în clasa a VIII-a, la Colegiul Național ,,Ștefan Velovan” din Craiova. Ambițioasă și cu o energie molipsitoare, Bryana și-a câștigat un loc în marea finală X Factor, cu un moment spectaculos în semifinală. A interpretat impecabil piesa ,,Ain’t No Other Man” a Christinei Aguilera, la o vârstă atât de fragedă.

S-a înscris la X Factor pentru a o cunoaște cât mai multă lume. Nu se aștepta să ajungă finalistă

Florin Ristei, mentorul grupei de fete sub 24 de ani, mizează pe vocea puternică și pe șarmul tinerei oltence și speră ca împreună să câștige X Factor. Bryana este foarte fericită că a reușit să ajungă atât de departe în concurs. Nu se aștepta la un parcurs atât de spectaculos. Câștigarea acestei competiții reprezintă o oportunitate pentru ea, de-a ajunge cât mai sus în lumea muzicii.

,,Este extraordinar. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentele pe care le trăiesc. Sunt foarte fericită că am ajuns atât de departe. M-am înscris la X Factor cu gândul să mă vadă cât mai multă lume la televizor. Cred că aproape toți concurenții au făcut asta. Dar, nu mă așteptam să ajung până aici. Colegii, profesorii și directorii mă susțin. Toată lumea mă susține”, spune Bryana Holingher, finalistă X Factor România.

A uimit juriul cu vocea și energia ei

Bryana cântă de la 8 ani. S-a apucat pentru că cei din jur au văzut că are potențial. Acum, este foarte fericită că a ajuns în finala X Factor și că este un potențial câștigător al competiției. Ca orice tânăr la început de carieră și-a dorit să o vadă cât mai multă lume. Și în Bootcamp, olteanca a lăsat juriul cu gura căscată, atunci când a interpretat melodia ,,Stand Up”, de Cynthia Erivo.

,,Am început să cânt de la 8 ani. Nu am descoperit eu că am voce. Lumea din jur îmi spunea că am potențial și că ar trebui să mă duc la lecții de canto. Și m-am dus, în sfârșit la opt ani și atunci m-am apucat serios de treabă. Cu mentorul meu, Florin Ristei, m-am înțeles foarte bine. A fost foarte drăguț. Ne-am înțeles și am colaborat. Ne-am descurcat”, spune Bryana Holingher.

Votul publicului va decide câștigătorul X Factor

Bryana Holingher a pregătit multe surprize pentru marea finală X Factor. Toți cei care vor să o susțină o pot urmări joi seara, pe 23 noiembrie, la orele 22:15, pe postul Antena 1, când o puteți vota la 1313, cu textul Bryana. Tânăra craioveanca a muncit foarte mult să ajungă până aici.

,,Am pregătit surprize pentru finală. Mă puteți urmări joi seară. În ceea ce privește finala, sinceră să fiu, nu mă aștept la nimic, dar, totuși, am o speranță. Sunt încrezătoare. Toți cei care vor să mă susțină o pot face joi, la orele 22:15, la 1313, cu textul Bryana. De ce să mă susțină? Pentru că am muncit foarte mult să ajung până aici. Cred că ar fi șansa mea să pot să ajung cât mai sus în muzică. Acest lucru mi-ar deschide foarte multe uși. Chiar și după X Factor îmi doresc să am o carieră în muzică. Nu mă văd făcând altceva. Probabil, o să reușesc să mă fac profesoară de muzică, dacă nu merge partea artistică”, spune Bryana Holingher, finalistă X Factor.

Concurentul cu cel mai mare număr de voturi va fi declarat marele câștigător al concursului și va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Marina Andrei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS