17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Primarul comunei Beleți, căutat de familie, implicat într-un accident rutier în Defileul Jiului

Gorj: Primarul comunei Beleți, căutat de familie, implicat într-un accident rutier în Defileul Jiului

Mihai Marin, primarul comunei argeșene Beleți, dat dispărut de către familie, a fost implicat într-un accident rutier în Gorj, în Defileul Jiului.

Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat că în într-un eveniment rutier care s-a produs în noaptea de luni spre marţi a fost implicat edilul din comuna argeşeană Beleți, unde, cu o noapte înainte, a ars sediul primăriei.

Astfel, polițiști din cadrul Politiei Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați luni noapte cu privire la faptul că ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime, în Defileul Jiului.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleți, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului.

În urma impactului, a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, ulterior, a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviințarea personalului medical. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Gorj.

La rândul lor, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au precizat că bărbatul a semnat un document prin care și-a asumat că refuză internarea.

De asemenea, șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool.

Primarul a fost dat dispărut de familie luni şi este căutat de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS