19.5 C
Craiova
vineri, 22 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitate(Video) Cum să prevenim înșelăciunile

(Video) Cum să prevenim înșelăciunile

-

Campania de phishing care imită foarte bine paginile de internet banking ale mai multor banci continuă.
Astfel, diferite persoane raportează că primesc pe căsuțele de email solicitarea de a actualiza anumite date de la bancă sau unități bancare, la care de multe ori nici nu au carduri.
Persoana primește un email prin care este anunțată că are contul închis la banca X și că trebuie să-și activeze noul sistem de Securitate.

Totodată, este anunțată de faptul că mai multe sisteme de Securitate bancare au fost afectate în ultimele luni și în consecință este necesar pentru a consolida securitatea tranzacțiilor și a conturilor, actualizarea datelor trebuie să se facă cât mai curând. în conținutul emailului este evidențiat un buton care vă permite presupusa activare a noului sistem de Securitate.


Pentru a nu deveni victime, transmitem pe această cale cetățenilor să nu dea curs solicitărilor venite prin intermediul căsuțelor de email, iar dacă li se solicită orice fel de date necesare pentru diferite tranzacții bancare, prin intermediul internetului sau telefonic, să nu dea curs acestor solicitări și să se deplaseze la cea mai apropiată unitate bancară pentru a-și lămuri situația.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt: Prefectul De Mezzo a prezentat situația utilităților în...

Mario De Mezzo, prefectul județului Olt, a prezentat într-o...

ȘTIRI GdS