13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără din Rusia a sărit de la etajul 4 ca să scape de bărbatul care o violase

O tânără din Rusia a sărit de la etajul 4 ca să scape de bărbatul care o violase

O tânără de 20 de ani a sărit de la 15 metri înălțime, de la etajul 4 al unui bloc din Moscova, pentru a scăpa de un violator care o agresa și care ar fi avut și alte două femei legate în apartamentul lui, informează Digi24.

Momentul în care tânăra sare de la etaj a fost surprins de camerele de supraveghere. Filmările au fost postate pe rețelele sociale. Se presupune că pe imagini este văzut și suspectul în timp ce alerga spre tânăra grav rănită pentru a o înjunghia, relatează presa rusă.

Martorii oculari au văzut cum tănăra căzută de la etaj, în zăpadă, a fost înjunghiată și au sunat la poliție. Atacatorul, reținut ulterior, a fost identificat ca fiind Tolibchon Aminov, în vârstă de 28 de ani.

El este cercetat pentru viol, tentativă de omor și pentru răpirea altor două femei, de 22 și 37 de ani, care au fost legate cu bandă adezivă în apartamentul din care sărise prima victimă. Suspectul, cetățean din Tadjikistan, efectua lucrări de renovare în respectivul apartament.

Suspectul a fost cooperant în timpul reconstituirii recunoscând: „Am înjunghiat-o de două ori cu un cuțit. Apoi am fugit”.

Un anchetator a declarat: „Aminov a folosit violența împotriva victimei, a bătut-o, după care a violat-o. Victima, dorind să scape de acuzat, a sărit de la etajul 4. Bărbatul, cu intenția de a o ucide, a căutat un obiect ascuțit, a coborât scările și i-a provocat mai multe răni, după care a fugit.”

Tânăra de 20 de ani se află în stare gravă la spital, având bazinul fracturat și răni provocate prin înjunghiere.

Suspectul a fost reținut timp de două luni în așteptarea unor investigații suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS