10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a încercat să plătească la magazin cu o bancnotă de 500 lei trasă la xerox

Un bărbat a încercat să plătească la magazin cu o bancnotă de 500 lei trasă la xerox

Un bărbat a încercat, luni, să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoare, care a anunțat poliția, citată de Digi24.

Bărbatul a cerut un pachet de țigări și apoi a început să vorbească la telefon. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei este falsă și l-a luat la întrebări pe clientul din fața ei: „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”.

Ulterior, bărbatul a renunțat și a fugit din magazin lăsând bancnota vânzătoarei.

Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin și au început o anchetă.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS