11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a încercat să se sinucidă de două ori într-o zi şi a fost salvat de fiecare dată

Un bărbat a încercat să se sinucidă de două ori într-o zi şi a fost salvat de fiecare dată

Un bărbat, de 50 de ani, din județul Suceava, a încercat să se sinucidă de două ori în aceeași zi, dar a fost salvat de fiecare dată, scrie Suceava-smartpress.ro.

Marți după amiază, în jurul orei 16.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu un cuțit.

La faţa locului, polițiștii au găsit un bărbat, de 50 ani, care era conștient și prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava.

Întrebat despre cele întâmplate, el a evitat să precizeze motivul pentru care a recurs la această soluție, însă a declarat că a încercat inițial să se sinucidă introducând o sârmă într-una dintre prize, dar s-a declanșat siguranța electrică și a întrerupt curentul.

A  încercat apoi să-și pună capăt vieții, înjunghiindu-se în abdomen cu un cuțit de bucătărie. Soția lui l-a găsit la timp pentru a chema ambulanţa și a-l salva.

Bărbatul a fost transportat conștient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS