19.6 C
Craiova
joi, 21 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateŞoferul de camion care a salvat viaţa unei femei de 90 de ani a fost premiat de poliţişti

Şoferul de camion care a salvat viaţa unei femei de 90 de ani a fost premiat de poliţişti

Şoferul buzoian care a evitat un accident în judeţul Galaţi printr-o manevră în urma căreia şi-a avariat camionul şi a distrus un gard şi un stâlp de iluminat, salvând însă viaţa unei femei de 90 de ani care i-a ieşit brusc în faţa maşinii, a fost premiat, marţi, de poliţiştii buzoieni, scrie Antena3.

Georgian Dinu, şoferul de TIR care a evitat la milimetru o tragedie, a primit o diplomă de „master în condus defensiv” din partea Poliţiei, însoţită de un mesaj din partea poliţiştilor.

Miercuri, 25 august 2021, în localitatea Movileni din Galaţi, Georgian conducea un TIR când, la un moment dat, o bătrână în vârstă de 90 de ani a sărit în faţa camionului, pe şosea.

Tânărul aflat la volan a reuşit, printr-o manevră de Formula 1, să o evite pe bătrână.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă, iar pe imagini se poate observa cum şoferul a tras brusc de volan şi astfel a reuşit să evite un impact care, cel mai probabil, ar fi fost fatal pentru femeie.

Diplomă de la Poliţia Română

„Un camion de mare tonaj și o bunicuță, de aproape 90 de ani, au fost protagoniștii unui filmuleț accesat online de sute de mii de persoane.

Colegii noștri din județul Buzău și-au dorit să afle cine a fost în spatele volanului camionului.

De ce? Pentru a-i spune personal că suntem mândri de profesionalismul de care a dat dovadă, în timp ce conducea vehiculul, evitând o tragedie.

La finalul săptămânii trecute, domnul Georgian Dinu, tranzita județul Galați, la volanul unui camion de mare tonaj, reușind să evite accidentarea unui pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

„O conduită preventivă în trafic poate salva vieți!” – a fost precizarea domnului Georgian, șofer profesionist de aproape 18 ani, pentru colegii de breaslă.

Felicitări, domnule conducător auto! Vă dorim doar călătorii liniștite!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Poliţia Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cîțu la videoconferința cu prefecții: Pregătiți-vă de iarnă

Premierul interimar, Florin Cîţu, a declarat, joi, la videoconferinţa cu...

ȘTIRI GdS