7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul care a aruncat cu obiecte în trecători la Mamaia, reţinut de poliţie

Tânărul care a aruncat cu obiecte în trecători la Mamaia, reţinut de poliţie

Tânărul care a aruncat cu diverse obiecte în trecători, în staţiunea Mamaia, printre care un scaun şi o sticlă, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, scrie News.ro.

Poliţia Română a anunţat, vineri, că tânărul care s-a filmat în timp ce arunca obiecte pe geam, în maşini şi către două tinere, şi care a umilit mai multe persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore. 

”În acest moment, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal şi într-un mod civilizat”, a transmis Poliţia Română. 

Zilele trecute, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr se filma în mai multe ipostaze. El a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate.

De asemenea, i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul şi i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon. De asemenea, a provocat persoane din preajma sa şi a încercat să sugrume un tânăr folosind o tehnică de lupte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS