5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlegeri tensionate la PNL București

Alegeri tensionate la PNL București

Sâmbătă,24.07.a.c. se alege conducerea filialei PNL București. Pentru şefia PNL Bucureşti şi-au depus candidaturile Violeta Alexandru, actualul preşedinte al filialei, şi Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6 şi primar al acestui sector.

Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu.

Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului, însă echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexandru. Ulterior, Ciucu a făcut acuzaţii de fraudă, vorbind despre condiţii de organizare a alegerilor care nu au existat nicaieri în ţară.

Violeta Alexandru, susținută de primarul Nicușor Dan

Nicușor Dan o susține pe Violeta Alexandru, contracandidatul lui Ciucu, susținută și de actualul președinte al PNL, Ludovic Orban. Ciprian Ciucu a transmis că după 9 luni de mandat, la Primăria București ”se cere competență liberală”, deși consilierii PNL ”n-au avut niciun cuvânt de spus până acum”. Transmisiunea live a fost încheiată ulterior.

O parte a liberalilor prezenți în sală au scandat ”Trădătorul” când Ciprian Ciucu a ajuns pe scenă. Acesta a făcut referire la deputatul Antonel Tănase, un apropiat al lui Ludovic Orban: ”L-am rugat pe Antonel Tănase să nu facă acest circ, mi-a promis că nu face. Păcat, Antonel. Parcă sunt în competiție cu Nicușor Dan”.

Ciucu a avut mai multe referiri la Nicușor Dan și l-a atacat pe acesta în mai multe rânduri, la fel și pe contracandidata sa Violeta Alexandru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS