6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plajă

Amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plajă

Un bărbat, de 43 de ani, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu maşina pe plaja din staţiunea Saturn. Poliţia a anunţat printr-un comunicat că bărbatul respectiv mai este cercetat în patru dosare penale pentru infracţiuni la Codul Rutier, săvârşite în ultimele cinci săptămâni, în staţiuni de pe Litoral, scrie News.ro.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat, joi, cu privire la faptul că un autoturism aparţinând unui bărbat, de 43 de ani, din Bucureşti, se află pe o plajă din staţiunea Saturn. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că bărbatul mai este cercetat în patru dosare penale pentru infracţiuni la Codul Rutier, faptele respective au fost comise în perioada 13 iunie – 22 iulie, în Vama Veche, Constanţa şi Saturn.

„Referitor la bărbatul de 43 de ani, din Bucureşti, sancţionat în cursul acestei dimineţi cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Aceste fapte au fost săvârşite în perioada 13 iunie – 22 iulie a.c., în staţiunea Vama Veche, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Saturn.

În prezent, bărbatul se află la sediul Poliţiei municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunţe asupra măsurilor legale”, a transmis IPJ Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS