22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAglomerație pe litoral. De săptămâna viitoare vor crește prețurile

Aglomerație pe litoral. De săptămâna viitoare vor crește prețurile

Circa 100.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc, în acest weekend, dornici de distracţie şi atraşi de vremea frumoasă şi de preţurile scăzute, scrie adevărul.

Potrivit ObservatorNews, numărul nu este la fel de mare ca într-un vârf de sezon, înainte de pandemie, dar, totuşi, un record, pentru anul acesta. 

  „Este un weekend foarte aglomerat, sunt aşteptaţi aici aproximativ 100.000 de turişti, cel mai aglomerat din sezon până acum, iar vremea este una excelentă, anunţă meteorologii, 29 de grade în aer, iar apa perfectă pentru o baie.”, transmite sursa citată.  

De săptămâna viitoare, însă, turiştii vor fi nevoiţi să scoată din buzunare cu 20% mai mulţi bani, anunţă operatorii din turism care precizează că acesta va fi ultimul weekend mai ieftin.   

Sorin Petcu, reprezentant hotel: „Vârf de sezon sau nu, la noi, camera costă 87 de euro în perioada asta, camera dublă cu mic dejun inclus. Avem un dicount de 10% la facilităţile hotelului, inclusiv restaurant”.   Oamenii se trezesc devreme, ca să prindă un loc bun la plajă: „la 7 jumătate suntem pe plajă, pe cuvânt, venim, luăm şezlongul. După aia mergem un pic la somn, după aia ne întoarcem iar pe plajă”, a povestit un turist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS