27.3 C
Craiova
miercuri, 17 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateA fost găsită şi cea de-a doua fată înecată în Dunăre, la Isaccea

A fost găsită şi cea de-a doua fată înecată în Dunăre, la Isaccea

Pompierii şi scafandrii au reuşit să găsească, joi după-amiază, şi trupul celei de-a doua fete dispărute în Dunăre, la Isaccea, în judeţul Tulcea, la începutul acestei săptămâni. În cursul dimineţii a fost descoperită sora sa, ele fiind găsite în aceeaşi zonă, informează News.ro.

„În jurul orei 13.00 a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Aceasta a fost găsită în aceeaşi zonă ca sora sa, trupul fiind recuperat şi adus la mal”, a anunţat Poliţia Judeţeană Tulcea. 

Joi dimineaţă, mai mulţi marinari au observat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete, cea de 12 ani, în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri în aval de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal. 

Cele două surori au dispărut luni după-amiază, după ce una dintre fete a alunecat în Dunăre, în zona portului Isaccea, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze. Ele au fost căutate începând de luni de pompieri şi scafandri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS