17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe ce anchetarea vizitei lui Dragnea în SUA s-a încheiat în doi ani, dar dosarul Teldrum trenează de peste patru ani?

De ce anchetarea vizitei lui Dragnea în SUA s-a încheiat în doi ani, dar dosarul Teldrum trenează de peste patru ani?

Șeful DNA, Crin Bologa, a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că speră ca procurorul de caz să dea o soluție în dosarul Teldrum ”cât de curând”, estimând că ar putea fi o chestiune de luni. Bologa mai spune că doarul a întârziat și din cauză că inculpații au solicitat audierea tuturor înregistrărilor din dosar, fiind vorba de sute de ore de interceptări, dar că acum procurorul de caz analizează probele și urmează să pronunțe ”cât de curând” o soluție.

Procurorul-șef al DNA susține că dosarul TelDrum, deschis în urmă cu peste patru ani, în care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de mai multe fapte de corupție, ar fi mai complex decât dosarul vizitei în SUA, finalizat în mai puțin de doi ani.

DNA a deschis dosarul împotriva fostului lider PSD pe baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.

Citește continuarea pe G4media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS