11.7 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateMS a publicat din greşeală un ordin ce conține şi numerele de telefon a sute de medici

MS a publicat din greşeală un ordin ce conține şi numerele de telefon a sute de medici

Un ordin al Ministerului Sănătății semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan și publicat în Monitorul Oficial pe 15 aprilie conține numerele de telefon ale câtorva sute de medici, informează hotnews.ro.

Este vorba despre un Ordin privind modificarea anexei la Ordinul ministrului Sănătății nr. 1.344/2006, pentru aprobarea Listei naționale a experților medicali.

„Ne vom uita pe toate documentele emise în ultima perioadă de Ministerul Sănătății, înțeleg că sunt documente publicate cu numere de telefon, ceea ce e o nebunie”, a reacționat astăzi premierul Florin Cîțu.

Practic, Ordinul semnat de Andreea Moldova, la acel moment secretar de stat în Ministerul Sănătății, aproba Lista națională a experților medicali, cuprinsă în anexa Ordinului.

Dacă în dreptul unora dintre medicii din această listă este trecută doar specialitatea medicală și spitalul/locul de muncă, în dreptul altora sunt trecute și numerele personale de telefon, în coloana din tabel în care ar fi trebuit să apară doar locul de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / UTA – FCU, scor 1-0. Înfrângere...

Nou promovata FCU Craiova a pierdut, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS