34 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitatePrinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, externat după o lună de spitalizare

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, externat după o lună de spitalizare

Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, soţul reginei Elizabeth a II-a, a părăsit marţi spitalul, la o lună după internare pentru o infecţie, apoi o intervenţie cardiacă, informează news.ro.

Prinţul, care va îşi va sărbători aniversarea în iunie, a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat din Londra, King Edward VII.

În această perioadă, el a fost supus unei intervenţii, într-un alt spital londonez, pentru o problemă cardiacă preexistentă. 

Prinţul Philip a fost internat patru zile în decembrie 2019 pentru a fi ţinut sub supraveghere şi pentru tratamentul unei afecţiuni anterioare. A fost externat în Ajunul Crăciunului şi dus la Sandringham pentru sărbătorile petrecute împreună cu regina.

El a suferit de mai multe boli de-a lungul anilor, fiind tratat şi de blocarea unei artere coronariene la Spitalul Papworth din Cambridgeshire în decembrie 2011. Prinţul a mai fost în spital şi pentru o infecţie la vezică în iunie 2012, când a fost nevoit să lipsească de la Jubileul de diamant al reginei.

În anii următori, a fost tratat pentru probleme abdominale şi de auz. Toate aceste probleme medicale au dus şi la retragerea sa din viaţa publică în 2017.

Cel mai recent eveniment public la care a participat a avut loc în luna mai 2019. El a luat parte la nunta fiicei prinţilor de Kent, Lady Gabriella Windsor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS