10.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateÎngrozitor: O elevă de 14 ani a fost violată de 8 indivizi

Îngrozitor: O elevă de 14 ani a fost violată de 8 indivizi

Opt tineri cu vârste între 17 şi 28 de ani au fost arestaţi într-un caz de viol, victimă fiind o elevă de 14 ani, care il cunoscuse pe unul dintre agresori pe o reţea socială, relatează gandul.ro.

În ajunul Crăciunului, unul dintre tinerii din grup, în vârstă de 18 ani, din Cernica, a abordat-o pe Facebook pe fata de 14 ani, din Capitală şi a convins-o să se întâlnească cu el, iar câteva zile mai târziu, băiatul a luat-o de acasă cu o maşină, însoţit de fratele său, în vârstă de 23 de ani.

După aproximativ 100 de metri, şoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat alţi doi băieţi, de 17 şi 22 de ani, care s-au comportat ca şi cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare.

Ulterior, fata a fost dusă la un bloc aflat în construcţie, din Pantelimon, unde tânărul care o abordase iniţial a întreţinut cu ea relaţii sexuale, timp în care băiatul de 17 ani a chemat alţi patru bărbaţi.

Adolescenta a fost apoi luată cu maşina şi abandonată pe stradă. Victima a mers la o secţie de poliţie, iar dosarul a fost preluat de ofiţerii Biroului Agresiuni Sexuale, din cadrul Serviciul Omoruri şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cei opt tineri au fost ridicaţi de acasă joi, în urma a cinci percheziţii domiciliare, iar vineri au fost arestaţi preventiv. Singurul care nu a violat-o pe fată este băiatul de 17 ani. El va fi însă acuzat de complicitate la viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CGMB/rectificare bugetară: 200 de milioane de lei pentru transportul...

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa...

ȘTIRI GdS