8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGoogle lucrează la actualizarea Google Maps

Google lucrează la actualizarea Google Maps

Mulți utilizatori cred că Google Maps arată învechit, deoarece interfața mobilă are un design existent de prea mult timp, chiar dacă Google a actualizat masiv anul trecut datele de pe hartă.

Și compania-mamă din Mountain View pare să știe și asta, așa că aparent a început să lucreze la o revizie subtilă pentru a oferi utilizatorilor o interfață mai modernă pentru unele caracteristici cheie.

Una dintre primele secțiuni din Google Maps pentru a obține o reîmprospătare vizuală este ecranul de selectare a traseului.

După cum puteți vedea în captura de ecran din articol, caracteristica menționată are o abordare mai modernă, care mănâncă mai puțin spațiu pe ecran și se aliniază cu alte elemente ale aplicației, inclusiv caseta de căutare de pe ecranul de pornire.

Panoul din partea de sus a ecranului înlocuiește aspectul din vechea școală, consumând o parte importantă a interfeței de utilizare, în timp ce selectarea unui mod de călătorie este acum posibilă, cu o listă extensibilă afișată în partea de jos.

Cu alte cuvinte, aceste opțiuni apar acum când aveți nevoie de ele, așa că altfel, accentul se pune pe harta reală, oferindu-vă astfel informațiile esențiale într-o manieră mai simplă. Deocamdată, această actualizare importantă este disponibilă doar pentru un set mic de utilizatori, așa că se crede că este încă în primele sale zile și va dura ceva timp până când Google va începe testarea beta pe mai multe dispozitive.

Numai dispozitivele Android primesc noul design

Nu puteți face nimic pentru a încerca astăzi, deoarece este alimentat de un comutator de pe server pe care Google îl activează pe măsură ce îmbunătățește în continuare funcția.

În plus, numai dispozitivele Android primesc noul design, dar pentru coerență, există șanse mari ca mai devreme sau mai târziu, Google să aducă această actualizare Google Maps pe toate dispozitivele mobile de acolo.

Nu avem o dată cu privire la momentul în care noua revizie vizuală ar putea intra în vigoare pentru toată lumea, dar, având în vedere faza de testare publică, a început deja, așteptați-o să fie lansată mai târziu în acest an.

Citește și: O femeie a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla cu familia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS