21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeia a depus plângere penală pentru corupere de minori împotriva lui Cumpănașu

O femeia a depus plângere penală pentru corupere de minori împotriva lui Cumpănașu

O femeie a depus o plângere penală pentru corupere de minori împotriva lui Alexandru Cumpănașu, pe care îl acuză că i-ar fi făcut propuneri indecente fiicei sale, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.

Alexandru Cumpănașu este vizat și de un dosar penal pentru incitare la ură, iar Ministerul de Interne verifică modul în care Cumpănașu a ajuns să beneficieze în 2019 de protecția Jandarmeriei.

Conform surselor citate, plângerea a fost depusă împotriva lui Cumpănașu la Secția 16 de Poliție, iar femeia se află încă acolo și dă declarații în fața polițiștilor.

Discuții „deplasate”

Rise Project a publicat o înregistrare audio în care Alexandru Cumpănașu îi spune unei eleve minore de 15 ani că o „iubește foarte mult”. Publicația citată a difuzat și linkuri la înregistrări audio în care Cumpănașu îi spune unei alte minore, răspunzând la o întrebare a acesteia, că nu folosește „Titan gel” pentru că „m-a făcut mama suficient de bine”.

Miercuri, procurorii au deschis dosar penal in rem (pentru fapte) pentru infracțiunile de incitare la ură sau discriminare, în cazul lui Alexandru Cumpănașu, vizând discuțiile de pe contul său de TikTok, urmărit de aproximativ 500.000 de elevi, după ce mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

Cumpănașu crede că profesorii sunt adeversarii elevilor

Cumpănașu îi prezintă pe profesori ca adversari ai elevilor și îi indeamnă pe elevi la nesupunere. Un exemplu concret este cel al îndemnului de a nu mai face exerciții fizice la ora de sport fiindcă ”înregistrările pot fi puse pe anumite site-uri”, aluzie la pedofilie.

„Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune, de pildă, Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS