15.1 C
Craiova
vineri, 31 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateWhatsApp a înregistrat peste 1,4 miliarde de apeluri de Revelion, un nou record

WhatsApp a înregistrat peste 1,4 miliarde de apeluri de Revelion, un nou record

WhatsApp stabilește un nou record după ce a înregistrat peste 1,4 miliarde de apeluri în noaptea de Revelion. Acesta a fost, de asemenea, și cel mai mare număr de apeluri înregistrate de platformă până acum într-o singură zi, potrivit unor statistici ale Facebook, citate de Businesstoday.

WhatsApp a procesat, în noaptea dintre ani, peste 1,4 miliarde de apeluri audio și video, cu 50% mai mult în comparație cu anul trecut.

Și Messenger a înregistrat de două ori mai multe apeluri video în noaptea de Revelion decât în orice altă zi

Și Messenger, o altă platformă ce aparține Facebook, a înregistrat de două ori mai multe apeluri video în noaptea de Revelion decât în orice altă zi, gigantul american numind ultima zi a anului 2020 ca fiind cea mai importantă pentru Facebook Messenger.

Cei mai mulți dintre utilizatorii Messenger au folosit efecte și filtre din aplicație în timpul apelurilor video

În statisticile publicate de Facebook se arată că cei mai mulți dintre utilizatorii Messenger au folosit efecte și filtre din aplicație în timpul apelurilor video pentru a sărbători Anul Nou.

Totodată, compania americană anunţă că, în aceeaşi ultimă zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram şi Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS