9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate50 de platforme îngropate au fost relocate

50 de platforme îngropate au fost relocate

50 de platforme îngropate au fost relocate. Decizia a fost luată joi în ședința de Consiliu Local. Este vorba de 50 de amplasamente necesare realizării containerelor îngropate pentru colectarea deșeurilor municipale. Acestea au fost relocate la cerereaConsiliului Județean Dolj. Respectiv, la inițiativa constructorului care la momentul realizării lucrărilor a constatat că locațiile inițiale se suprapuneau cu diferite utilități.

Consiliul Județean Dolj a solicitat reamplasarea acestora pentru asigurarea derulării contractului ‹‹Furnizare containere îngropate pentru colectare deșeuri municipale, lucrări și montaj aferente, utilaje specifice acestora, în cadrul proiectului
,, Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dolj”›› se arată în Refereatul de aprobare.

Containere îngropate
Containere îngropate

Un număr de 50 amplasamente sunt afectate fie de rețele ale Companiei de Apă Oltenia SA, ale SC Termo Craiova SRL, fie sunt amplasate la o distanță mai mică de 2m de o construcție existentă sau afectează activități specifice ale unităților militare. Prin urmare nu a fost posibilă obținerea avizelor favorabile de la SC Compania de Apă Oltenia SA, SC Termo Craiova SRL, Ministerul Apărării Naționale.

Este cunoscut faptul că nu de puține ori amplasarea acestor platforme foarte aproape de blocurile de locuințe a iscat nemulțumire în rândul craiovenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS