6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRusia vrea să-l împiedice pe Tom Cruise să devină primul actor care joacă în spaţiu

Rusia vrea să-l împiedice pe Tom Cruise să devină primul actor care joacă în spaţiu

Rusia vrea să-l împiedice pe Tom Cruise să devină primul actor care joacă în spaţiu, lansând propriul proiect cinematografic, scrie news.ro.

Postul rus de televiziune Channel One s-a aliat cu agenţia spaţială Roscosmos pentru a filma, în octombrie 2021, pe Staţia Spaţială Internaţională. Un casting a fost lansat pentru a găsi actriţa principală pentru filmul intitulat „Challenge”. Potrivit anunţului, rolul trebuie să fie al unei „adevărate supereroine”, cineva care poate „ajunge la stele”, fiind pregătită „să devină în acelaşi timp un star internaţional”. 

Actriţa trebuie să fie de origine rusă, să aibă între 25 şi 40 de ani, între 1,50 – 1,80 de metri înălţime, şi 50-80 de kilograme. Trebuie să aibă un cazier curat şi să poată să alerge un kilometru în mai puţin de trei minute şi jumătate şi să înoate 800 de metri în 20 de minute. 

Actriţa aleasă va fi supusă unui antrenament pentru a merge în spaţiu. Ea va fi însoţită de o dublură şi cascadoare, care va face acelaşi antrenament ca ea, precum şi de un alt actor. Filmările vor dura zece zile în spaţiu. 

Acest proiect rusesc va fi filmat înainte de blockbusterul lui Tom Cruise şi Doug Liman („Edge of Tomorrow”).

Cei doi pregătesc de mai mult de o lună acest film foarte ambiţios şi trebuie să viziteze ISS în octombrie 2021, în compania lui Michael Lopez-Alegria, recordmanul ieşirilor în spaţiu la NASA. Nu se ştie dacă această primă călătorie le va permite să aleagă locuri şi chiar să filmeze scene.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS