9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlamentare2020: 31 de pacienţi, dintre care şase cu COVID-19, de la cel mai mare spital din Alba votează

Parlamentare2020: 31 de pacienţi, dintre care şase cu COVID-19, de la cel mai mare spital din Alba votează

Şase pacienţi internaţi cu COVID-19 la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia şi-au exprimat intenţia de a vota, potrivit unui comunicat postat, duminică dimineaţa, pe pagina de Facebook a unităţii sanitare.

„Un număr de 31 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile din 6 decembrie. (…). Şase pacienţi care şi-au manifestat intenţia de a vota sunt internaţi la Secţia de Boli Infecţioase şi confirmaţi cu COVID-19. Ceilalţi pacienţi sunt internaţi la celelalte secţii ale spitalului nostru şi prezintă alte afecţiuni”, se arată în postare.

Dreptul de vot va fi exercitat prin intermediul urnei mobile. „Vor fi folosite costume speciale de protecţie şi echipamente individuale, specifice în actualul context epidemiologic, iar personalul care însoţeşte urna mobilă nu va avea contact direct cu pacienţii”, precizează reprezentanţii SJU Alba Iulia.

În judeţul Alba sunt aşteptaţi duminică la vot peste 308.000 de alegători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS