8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlyssa Farah, directorul de comunicare de la Casa Albă, demisionează

Alyssa Farah, directorul de comunicare de la Casa Albă, demisionează


Alyssa Farah și-a dat demisia din funcția de director de comunicare de la Casa Albă. Într-un comunicat, Farah a spus că va „părăsi Casa Albă pentru a căuta noi oportunități”. „A fost onoarea unei vieți să servesc în administrația Trump în ultimii trei ani și jumătate”, se spune în declarație, potrivit CNN.

„Sunt foarte mândră de lucrurile incredibile realizate pentru a face ţara noastră mai puternică şi mai sigură”, a adăugat Alyssa Farah, cea care a fost, anterior, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence şi apoi a Pentagonului. Ea nu a menţionat numele preşedintelui Donald Trump, al cărui mandat se încheie pe 20 ianuarie 2021.

După alegerile din 3 noiembrie, câştigate de democratul Joe Biden, dar al căror rezultat republicanul Donald Trump refuză să îl recunoască, Alyssa Farah a fost destul de discretă.

Atitudinea sa a contrastat cu cea a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, care a transmis neobosită acuzaţiile de fraudă ale preşedintelui, fără nicio dovadă tangibilă care să le susţină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS