17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVedetă de pe Instagram, găsită moartă într-un tufiș

Vedetă de pe Instagram, găsită moartă într-un tufiș

Cadavrul complet dezbrăcat al unei influencerițe care oferea sfaturi de îngrijire și frumusețe pe Instagram a fost găsit într-un tufiș de pe marginea unui drum, la două zile după ce a dispărut, anunță NBC News, citat de digi24.

Rămășițele lui Alexis Sharkey au fost descoperite duminică – a anunțat mama ei, Stacey Clark Robinault – la două zile după ce a fost văzută în viață ultima dată acasă, în Houston, Texas.

Trupul tinerei a fost găsit de un angajat de la Drumuri din Houston, după ce a observat o pereche de picioare care ieșeau de sub un tufiș.

Alexis nu avea răni vizibile pe corp, iar cauza morții ei este încă un mister. Departamentul de poliție din Houston investighează moartea tinerei, iar o autopsie, probabil, va stabili cum a murit.

Anchetatorii nu au oferit detalii exacte despre locul în care a fost găsită sau despre modul în care ar fi putut să moară.

Alexis, o influenceriță pe Instagram care oferea sfaturi despre îngrijire și frumusețe, a fost văzută ultima dată vineri, acasă. Soțul ei îngrijorat și-a sunat soacra care locuiește în Youngsville, Pennsylvania, și i-a spus că Alexis a dispărut.

Mama ei a descris-o ca fiind o fire foarte independentă, dar niciodată nu ar fi dispărut fără să spună cuiva unde se află.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS