1.4 C
Craiova
joi, 3 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Adolescentă cu probleme psihice, violată timp de doi ani de vecinul pensionar

Adolescentă cu probleme psihice, violată timp de doi ani de vecinul pensionar

Caz înfiorător şi revoltător într-o comună din judeţul Iaşi, unde o adolescentă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost violată în ultimii doi ani de un vecin care putea să-i fie bunic, scrie adevărul.

Alexandru D., de 66 de ani, este vecin cu părinţii victimei în localitatea ieşeană Trifeşti. Pensionarul s-a oferit, după ce fata a ajuns la vârsta la care trebuia să meargă la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale – din Iaşi – să o transporte cu maşina de câte ori avea nevoie.

Cei apropiaţi nu au bănuit că individul avea un interes personal, el profitând sexual de adolescentă de peste 20 de ori în ultimii doi ani.

Totul a ieşit la iveală recent, când individul a mers cu copila la un centru medical privat. Fetei îi întârziase menstruaţia aşa că bărbatul s-a temut să nu fi rămas însărcinată.

Citește mai mult despre acest caz aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi,...

ȘTIRI GdS

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi, 3 decembrie, drept candidatul pentru preşedinţia CSM de Secţia pentru judecători a Consiliului.

Intrarea în Croația se face pe baza unui test...

Cetățenii străini care sosesc în Croația din zone cu risc epidemiologic ridicat, inclusiv România, trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Bătrân rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Un bărbat, de 71 de ani, a ajuns aseară la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Târgu Jiu....

CSM îşi alege noua conducere. Președintele participă la ședință

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se reuneşte, joi, pentru a alege preşedintele şi vicepreşedintele forului. Pe ordinea de...

Spania: Restricții pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Guvernul spaniol a convenit, miercuri, cu autorităţile regionale să limiteze reuniunile de Crăciun şi de Anul Nou la cel mult 10 persoane...

Fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing, răpus de COVID

Fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing a murit miercuri, la vârsta de 94 de ani, „ca urmare a COVID”, iar înmormântarea sa...