13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul oraşului Covasna, diagnosticat cu COVID-19

Primarul oraşului Covasna, diagnosticat cu COVID-19

Primarul oraşului staţiune Covasna, Gyerő József, a fost diagnosticat cu COVID-19 şi va fi izolat la domiciliu timp de 14 zile. Acesta urmează să îşi exercite online atribuţiile de serviciu stringente, potrivit Agerpres.

„Nu îmi face deloc plăcere, dar v-o împărtăşesc, că după ce alaltăieri mi-au fost recoltate probe biologice necesare testării pentru COVID- 19, ieri m-a anunţat DSP Covasna că rezultatul este pozitiv.

Anterior, în ziua de sâmbătă, am lucrat până seara târziu în curte, iar după o baie fierbinte, undeva după miezul nopţii, m-a cuprins deodată o stare febrilă, cu senzaţie de frig, frisoane, transpiraţie abundentă şi îndeosebi o durere acută şi puternică de oase – nemaisimţită până atunci -, localizată la nivelul articulaţiilor şoldului şi genunchilor, respectiv al coapselor.

Aceste simptome au fost însoţite şi de altele, mai puţin severe: dureri de cap, arsuri în ochi şi în gât. După o noapte chinuită şi nedormită, calmată cu câteva antipiretice şi analgezice, manifestările bolii s-au temperat a doua zi, dar mai aveam ceva febră inclusiv în seara de duminică. În dimineaţa de luni m-am simţit deja mult mai bine. În prezent încă persistă doar răguşeala, tusea rară, similar unei gripe minore, obişnuite…., în schimb, de astăzi nu mai simt mirosurile”, a scris Gyerő József  pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai menţionat că în următoarele 14 zile va fi izolat la domiciliu, dar va continua să îndeplinească continuare sarcinile de serviciu urgente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS