27.3 C
Craiova
sâmbătă, 2 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateMarile rețele comerciale transmit că magazinele sunt pregătite cu stocuri de alimente

Marile rețele comerciale transmit că magazinele sunt pregătite cu stocuri de alimente

Magazinele sunt pregătite atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare. Este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori. Nu este necesar ca populația să își facă stocuri, anunță Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Autoritățile au decis ca începând de luni magazinele să fie închise de la ora 21.00, iar piețele în spații închise nu vor mai funcționa, potrivit HotNews.

AMRCR a transmis, printr-un comunicat de presă, că în magazinele membrilor asociației sunt luate toate măsurile sanitare necesare. Personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale.

Au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor restricții care vor intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

„Magazinele membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori.

Totodată, îi asigurăm pe toți clienții că magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare”, mai transmite AMCR.

De asemenea, asociația face apel către populație să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS