21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn vasluian şi-a violat fiica drept pedeapsă pentru că îl reclamase la poliţie că-şi bătea familia

Un vasluian şi-a violat fiica drept pedeapsă pentru că îl reclamase la poliţie că-şi bătea familia

Un bărbat din judeţul Vaslui este acuzat că şi-a violat fiica de 15 ani drept pedeapsă pentru că anterior îl reclamase la poliţie că-şi bătea soţia şi cei nouă copii, scrie adevărul.

Cazul este reprezentativ pentru urmările dramatice pe care le pot avea cazurile de violenţă în familie atunci când autorităţile statului intervin deficitar. În cazul petrecut în satul Sălceni, din comuna Pochidia, de lângă Bârlad, autorităţile judiciare şi mama abuzată, deopotrivă, au manifestat o indulgenţă greu de înţeles faţă de agresor.

Drama celor nouă fraţi a ieşit la iveală la începutul lunii iulie, după ce bărbatul de 41 de ani şi-a bătut cu cureaua şi pumnii fiica de 15 ani şi soţia.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit mama şi fiica pline de vânătăi pe tot corpul. Urme de violenţă mai vechi au fost găsite şi pe trupurile copiilor mai mici, de 7 ani, 4 ani şi respectiv 1 an.

Tatăl agresor a fost arestat, iar soţia şi copii au fost internaţi într-un centru al Protecţiei Copilului, unde li s-a acordat consiliere psihologică.

Mărturiile copiilor au fost tulburătoare.

Cum a scăpat bărbatul de puşcărie şi s-a răzbunat pe fiica sa violând-o, citiţi aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS