20 C
Craiova
joi, 23 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateRomâncă arestată după ce și-a șantajat amantul italian

Româncă arestată după ce și-a șantajat amantul italian

O româncă a fost arestată în oraşul italian Verona după ce și-ar fi șantajat amantul, amenințându-l că le va spune soției și copiilor despre aventura lor dacă nu o plătește în schimbul tăcerii, scrie Verona Sera.

Plată lunară, timp de doi ani

Șantajul ar fi început în septembrie 2018, când românca a început să îi ceară amantului italian plată lunară.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, ar fi reușit să obțină pe parcursul a doi ani peste 20.000 de euro în schimbul tăcerii. Bărbatul șantajat, în vârstă de 53 de ani, a plătit cu regularitate sumele cerute de fosta iubită. Inițial, aceasta i-a cerut câte 300 de euro pe lună, dar mai târziu a crescut suma la 800 de euro.

Femeia s-ar fi lăudat că a înjunghiat un compatriot în trecut, fapt ce l-a făcut pe bărbat să se teamă pentru propria siguranță și a membrilor familiei sale şi să plătească.

La un momernt dat, italianul i-ar fi spus româncei că nu mai are de unde să-i dea bani, dar aceasta nu l-a crezut şi a început să-l ameninţe şi mai tare.

Soţia a aflat şi l-a iertat

Joia trecută, povestea s-a încheiat. Bărbatul, îndemnat de soția sa, care aflase din întâmplare despre aventură, nu a mai vrut să o plătească pe româncă. Aceasta a venit peste el acasă şi a cerut să vorbească cu soţia. Bărbatul a sunat atunci la poliţie, dorind să pună capăt poveştii definitiv.

Polițiștii ajunşi la fața locului au identificat-o pe femeie și au arestat-o. Cu această ocazie, i-au confiscat cele două telefoane, care conțineau materialul folosit pentru șantaj. În casa ei a fost găsită o sumă considerabilă de bani, peste 6.000 de euro.

Acum femeia este în arest la domiciliu, în așteptarea procesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

26 de localități din Ilfov sunt în scenariul roșu

26 de localități, din cele 40, din Ilfov au...

ȘTIRI GdS