9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudenții de la Universitatea din Viena folosesc o biserică din secolul al XIX-lea ca sală de clasă

Studenții de la Universitatea din Viena folosesc o biserică din secolul al XIX-lea ca sală de clasă

Universitatea din Viena a căutat spații în care cei 90.000 de studenți ai săi poată învăța în timp ce se distanțează social. Biserica Votivă din capitala Austriei este acum folosită temporar de studenți pentru a studia și a lua cursuri online.

La Universitatea din Viena unii studenți nu se îndreaptă spre bibliotecă, ci își iau laptopul pentru a studia în Biserica Votivă, din secolul al XIX-lea. Acolo, studenții studiază în timp ce lumina soarelui curge prin vitralii. Ei stau în strane și participă la cursurile online. Colegii de clasă discută subiecte pe un fundal în stil neogotic. Dar Universitatea din Austria trebuia să găsească mai mult spațiu pentru ca cei 90.000 de studenți să studieze – așa că a închiriat o biserică. De la rugăciune până la temele de psihologie, Biserica Votivă din Viena îi întâmpină acum atât pe credincioși, cât și pe studenți, potrivit insider.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS