9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn medic a câştigat procesul cu spitalul care i-a cerut să-şi plătească operaţia

Un medic a câştigat procesul cu spitalul care i-a cerut să-şi plătească operaţia

Un medic din Câmpulung Muscel a ajuns în fața judecătorilor după ce a fost operat la un spital din Cluj-Napoca, în urma unei accidentări la o competiţie sportivă desfăşurată în staţiunea montană gorjeană Rânca, scrie adevărul.

Andrei Aron are o pasiune în afara meseriei pe care o practică, și anume automobilismul. În anul 2017, medicul a participat la campionatul de viteză în coastă la Rânca, unde a suferit un accident finalizat cu o intervenţie chirurgicală făcută la Cluj. După trei ani de la operație, medicul a fost înștiințat că este chemat în judecată pentru plata intervenției chirurgicale.

Spitalul care l-a dat în judecată și-a motivat acțiunea prin faptul că medicul s-ar fi autoaccidentat.

Așadar, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj pentru a îşi recupera cheltuiala făcută, i-au intentat proces pacientului, în speță Andrei Aron.

La sfârşitul lunii septembrie, doctorul Andrei Aron a câştigat la Judecătoria Câmpulung procesul neobişnuit intentat de spitalul din Cluj. Argumentul principal a fost cel că legea invocată de către spitalul din Cluj nu mai este constituţională din 2019.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citiţi detaliile cazului aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS